Počele prijave za novu sezonu Teodosićevog košarkaškog kampa

Košarkaški medjunarodni kamp za dečake i devojčice TEO4, koji je osnovao kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, počeo je da prima prijave za sledeću sezonu.
„Iza nas je više nego uspešna prva godina rada, prvo leto i već sada počinjemo pripreme za novu, koja će za nas početi nešto ranije i završiti se nešto kasnije. Novina je i da ćemo ovoga puta imati grupe samo za devojčice jer smo imali veliko interesovanje nežnijeg pola za TEO4“, rekao je Teodosić.
Druga sezona kampa trajaće od 23. juna do 10. avgusta sledeće godine, a biće podeljena u šest smena.
Nova sezona doneće mnogo promena, ali će način prijavljivanja ostati isti. Svi zainteresovani dečaci i devojčice od 10 do 16 godina mogu da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.teo4.rs i tako dodju do svog mesta na kampu.
Teodosić, koji pored mnogo obaveza u dresu šampiona Evrope CSKA iz Mosvke stiže da isprati sve aktivnosti vezane za kamp, naveo je da se radi i na osavremenjivanju terena, ali da će o tome više da govori kada počnu radovi i kada će javnost imati priliku sve da vidi.
Nova sezona biće podeljena u šest smena, pod nadzorom vrhunskih stručnjaka i uz učešće Teodosića i mnogih drugih poznatih aktuelnih košarkaša.
Srpski košarkaš je istakao da su mu mnogo pomogli drugovi i saigrači, a pre svih Nenad Krstić, Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica i Stefan Marković.
„Hvala im od srca. Zajedno smo uživali u dečijem osmehu i verujem da ćemo još dugo uživati. Želim svim mojim drugovima da svako otvori po jedan kamp pa da pomažemo nekim novim šampionima da dodju do velikih uspeha“, kazao je Teodosić.
Druga sezona kampa biće organizovana u šest smena od po devet dana i sa po 120 učesnika.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar