Radonjić: Videćemo kako će naporan put uticati na duel sa Megom

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da još ne zna kako će naporan put iz Kaunasa uticati na njegove košarkaše u utakmici protiv Mega Leksa.
„Imali smo jako naporan povratak iz Kaunasa, praktično smo proveli besanu noć, uz autobus promenili smo dva aviona do Beograda. Videćemo kako će se ovakav ritam odraziti na kvalitet igre u predstojećem meču“, rekao je Radonjić za klupski sajt.
Zvezda će gostovati Megi u 17. kolu Jadranske lige, u utakmici u kojoj će pokušati da ostane neporažena u regionalnom takmičenju.
Utakmica će se igrati tri dana posle gostovanja crveno-belih Žalgirisu u Evroligi, a košarkaši beogradskog kluba su se posle pobede u Kaunasu u subotu popodne vratili u Srbiju.
Radonjić je naveo da Mega ima prepoznatljiv sistem sa igračima „izuzetnog potencijala koje čeka velika karijera“.
„Uz igranje u Jadranskoj ligi, Mega ove sezone igra i Ligu šampiona, međunarodno takmičenje kroz koje je sigurno napredovala. Očekuje nas interesantna utakmica, kao što je bio čest slučaj kada smo igralisa Megom“, kazao je Radonjić.
Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić rekao je da njegov tim zbog teškog puta iz Kaunasa nije imao mnogo vremena da „sredi utiske“ posle utakmice protiv Žalgirisa.
„Očekuje nas dobra utakmica sa dobrim timom Mege, koji je ove sezone iskusniji i za igranje u međunarodnom takmičenju. Jasno je da ćemo morati da odigramo čvrsto, koncentrisano i kvalitetno, kako bismo stigli do dobrog rezultata“, rekao je Dobrić.
Utakmica će se igrati danas od 18.00 u Sremskoj Mitrovici.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar