RAONIĆ PREDAO MARIJU IAKO NIJE BIO POVREĐEN, DA BI NAPAKOSTIO NOVAKU? Čuveni doktor izneo šokantne tvrdnje na račun Crnogorca!

Moma Jakovljević izneo stručno mišljenje koje dovodi u sumnju povlačenje Crnogorca pred duel polufinala u Parizu, koje je omogućilo Mariju da svrgne Đokovića sa prvog mesta ATP liste
Čuveni hirirg Moma Jakovljević izneo je sa stručno mišljenje o Milošu Raoniću u njegovoj navodnoj povredi koje je pokrenulo brojne sumnje. Naime, Raonić je pre desetak dana na turniru u Parizu predao Mariju meč bez borbe, a istovremeno je Britanca postavio na tron ATP liste.
Raonić je u četvrtfinalu Pariza rutinski savladao Congu sa 2:0 u setovima i nije delovalo da ima bilo kakvu povredu. Međutim, iznenada, dan kasnije nije izašao na crtu Mariju i tako mu je bez borbe omogućio da pretekne Novaka Đokovića na ATP listi.
Navodno, bio mu je pokidan desni butni mišić i nije mogao da igra polufinale.
Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smešno – tvrdi Jakovljević za Alo.
On ističe da je u pitanju verovatno bio dogovor između Marija i Raonića, kako bi skinuli sa trona Novaka Đokovića.
Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti… Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu.

  • Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire. Sada raznorazni lupetaraju kako je zbog ishrane pao na drugo mesto i dodaju još svašta. Došlo je do zamora materijala, vratiće se Nole brzo – zaključio je Jakovljević.

Đoković i Ranić od 21.00 u Londonu igraju meč 2. kola grupe završnog Mastersa, a u prvim mečevima su obojica zabeležili pobede.
(Telegraf.rs)

Započnite diskusiju

Ostavi komentar