Real Madridu 500 miliona evra od interneta!

0
379

Veb-stranica „kraljevskog“ kluba je najposećenija od svih fudbalskih klubova na svetu. U decembru 2016. imala je posetu 1.350.000 jedinstvenih korisnika

KAPLjE, odnosno sipa lova sa svih strana, pa i sa interneta. Kako veliki klubovi umeju da iskoriste svoje poslovne mogućnosti govori i najnoviji primer Real Madrida. Predsednik „kraljeva“ Florentino Perez postigao je načelan dogovor sa američkom kompanijom „Providence Equity Partners“ da joj Madriđani prodaju svoja prava na klupsku internet-stranicu u narednih 10 godina za 500 miliona evra!

Ova američka firma sličan sporazum ima sa MLS, profesionalnom fudbalskom SAD, a opredelila se da uloži ogroman novac u Real iz jednostavnog razloga – veb-stranica „kraljevskog“ kluba je najposećenija od svih fudbalskih klubova na svetu. U decembru 2016. imala je posetu 1.350.000 jedinstvenih korisnika, četiri puta više nego Barselona.

Potpisivanjem ovog fantastičnog poslovnog ugovora, Real će preteći Mančester junajted i ponovo će postati najbogatiji klub na planeti.

Izvor i foto

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here