RK RADNIČKI 1964: ALEKSANDAR RADOSAVLJEVIĆ NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA!

0
388

Muški tim RK Radnički 1964 je dobio novog šefa stručnog štaba, trofejnog trenera Aleksandra Radosavljevića, koji je na dužnosti od 1. marta

– Nakon iznenadne bolesti šefa stručnog štaba muške ekipe,klub je doneo odluku da angažuje Aleksandra Radosavljevića, prekaljenog i iskusnog profesionalca, koji je u karijeri vodio značajan broj renomiranih klubova. Sarađivao sam sa njim u ŽRK Radnički u vreme najvećih uspeha i osvojenih trofeja i znam odlično o kakvom je stručnjaku reč. Uveren sam da smo povukli dobar potez i da će ekipa na čelu sa njim dobiti dodatnu dimenziju. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Bojanu Milentijeviću za sve što je uradio u stvaranju, kreiranju i napretku kluba – istakao je direktor SPD RK Radnički 1964 Stavro Rašković.

Radosavljević je potpisao ugovornu obavezu zaključno sa krajem sledeće sezone, a već u narednom kolu u Leskovcu će predvoditi tim sa klupe.

– Poziv da preuzmem najmlađi tim u ligi je za mene čast i izazov koji svakom treneru stvaraocu imponuje. Nadam se da će se ovi mladi igrači veoma brzo navići na moj sistem rada i svojim igrama doprineti da u narednoj sezoni izborimo plasman u Super ligu Srbije a u bliskoj budućnosti dobiti šansu u nacionalnom timu- poručio je šef struke Radničkog Aleksandar Radosavljević.

Ujedno su vernost klubu overili Rodoljub Kurandić, šef stručnog štaba ženske ekipe, kao I treneri omladinske škole Andreja Barjaktarević, Dejan Radević, Vladimir Mladenović, Veroljub Pajević i Verko Radosavljević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here