Sa terena: Hoće li ’Orlovi’ stići do Rusije?

Kako do Rusije – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine polako ulaze u poslednju, najuzbudljiviju trećinu.

Za sada, samo su, pored selekcije domaćina naravno, vizu obezbedili petostruki svetski prvaci Brazilci i najbolja ekipa Irana.

U gotovo svim grupama, u svim zonama i na svim meridijanima, čeka nas uzbudljiva i neizvesna borba do samog kraja, a jedan od nacionalnih timova koji se nalazi na dobrom putu jeste i naš.

Srbija na četiri runde do kraja grupe D zauzima prvo mesto sa 12 bodova, isto koliko ima i drugoplasirana Republika Irska, ali uz lošiju gol-razliku, dok slede Vesl I Austrija sa osam.

Posle nekoliko traumatičnih i razočaravajućih ciklusa, ’Orlovi’ Slavoljuba Muslina drže sve u svojim rukama i mogli bi da se nađu na prvom velikom takmičenju posle čak osam godina.

O svemu onome što Srbiju očekuje do kraja kvalifikacija u oktobru, za vas su u novom izdanju emisije Sa terena govorili urednik sportske redakcije televizije B92 Miloš Šaranović i novinar portala sport.b92.net Nemanja Đorđević.

Izvor i foto B92

Započnite diskusiju

Ostavi komentar