SAD JE I 50 MILIONA MNOGO! Sergeju se prepolovina cena za šest meseci!

0
367
Od „malo je 100 miliona evra“, čelnici Lacija su došli za šest meseci u situaciju da im drugi klubovi govore kako je sada i 50 miliona mnogo za transfer Sergeja Milinkovića-Savića

Italijanski mediji bave se fenomenom srpskog fudbalera, koji je od ljubimca navijača i „zlatne koke“ Lacija, postao za manje od polusezone omražena ličnost na tribinama „Olimpika“ i igrač čija cena rapidno pada iz meseca u mesec.

Iako će se i u januaru licitirati oko toga gde će Sergej nastaviti karijeru, sada to više nije vest koja izaziva buru, jer je vrednost Milinković-Savića drastično niža nego letos.

– Da li je SMS u januaru otići iz Lacija na pozajmicu? Postoje dve opcija o kojima se šuška, a to su uvek Torino i Milano. Gazdi Lacija se takva opcija, ipak, najmanje dopada. Ali, činjenica je i sledeće: 100 miliona evra više nije početna tačka za pregovore! Štaviše, ako se bude čekalo leto, pitanje je da li će biti ponuda koje će prebaciti i 50 miliona. Možda sa nekim bonusima. Brzi voz zvani Mundijal je prošao, Sergej sada putuje daleko sporijom prugom i njegova cena bi uskoro mogla da postane još niža – piše „Gazeta delo sport“.

Sergej je ove sezone odigrao 19 utakmica za Lacio i postigao samo jedan gol i za jedan asistirao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here