Radio Sport

Jedini sportski radio u regionu!

Sastanak u Zagrebu 16. januara, Regionalna liga startuje u martu

Predstavnici klubova koji će učestvovati u Regionalnoj bokserskoj ligi, a čiji je početak predviđen 4. marta, održaće novi sastanak u ponedeljak 16. januara u Zagrebu
Biće ovo još jedan u nizu sastanaka pre nego što startuje takmičenje o kome se godinama unazad priča u bokserskim krugovima na teritoriji bivše Jugoslavije.
Domaćin sastanka će biti Bokserski klub Sesvete, a očekuje se dolazak svih članova Upravnog odbora Regionalne bokserske lige, i direktora takmičenja, Dragoljuba Radovića.
Za tron će se boriti sedam ekipa
U premijernom takmičenju Regionalne bokserske lige učestvovaće sedam klubova. Iz Srbije tri, Bosne i Hercegovine, to jest iz Republike Srpske – dve, i po jedna iz Makedonije i Hrvatske.
Za oreol najboljeg boriće se: Sesvete (Hrvatska), Vardar (Makedonija), Radnik iz Bijeljine i banjalučka Slavija iz Republike Srpske i Loznica, Lazarevac i Vojvodina-Spartak iz Srbije.
Na sastanku će biti dogovorene pojedinosti u vezi sa osnivanjem firme koja će na određeni način i kroz određene aspekte voditi takmičenje, kao i konačno utvrđivanje kalendara za prvi deo sezone.
Posle sastanka predstavnika klubova u Zagrebu, planiran je još jedan neposredno pre 4. marta i prvog udarca gonga, koji će označiti početak istorijskog takmičenja, čiji će najvažniji cilj biti promocija i popularizacija boksa u regionu, u cilju postizanja boljih pojedinačnih rezultata na međunarodnoj sceni takmičara iz regiona.
Izvor i foto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: