Radio Sport

Jedini sportski radio u regionu!

Skandal u finalu: Sudija nije smeo da pokaže crveni karton Serhiu Ramosu! (VIDEO)

Zbunjeni arbitar “progledao kroz prste” kapitenu Reala
Prvo, zbog toga što je FIFA poverila arbitražu finala svetskog klupskog prvenstva sudiji iz Zimbabvea Džaniju Sikvazeu, a drugo to što pomenuti nije hteo ili nije smeo, a svakako je morao da pokaže drugi žuti, automatski i crveni karton kapitenu Reala Serhiu Ramosu.
Ramos, koji je već imao jednu javnu opomenu, sapleo je igrača Kašime koji ga je nadmudrio, a sudija se odmah mašio za džep. Svima je bilo jasno šta sledi. Ali…
Iz samo njemu poznatog razloga, Sikvaze je povukao ruku sa džepa i delovao je potpuno zbunjeno u tom trenutku, kao da je tražio da nekog drugog sankcioniše, samo ne Ramosa iako se ovaj nalazio na samo metar od njega.
Da li se sudija uplašio reakcije Ramosa i igrača Reala ili je iz nekog drugog razloga promenio odluku, nije poznato.

(Telegraf.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: