'Slučaj Rakićević' – Partizan nije rekao poslednju reč!

Košarkaški klub Partizan NIS ostao je u sredu bez željenog pojačanja pošto je Petar Rakićević parafirao ugovor sa najvećim rivalom ali iz Humske poručuju da se priča time ne završava.
Dugo je trajala saga oko bivšeg košarkaša Metalca Petra Rakićevića (21) i toga u kojem će klubu nastaviti karijeru.
Početkom leta Rakićević je bio viđen u Partizanu ali je odluka Arbitražne komisije „spustila rampu“ jer je bila u korist Metalca čime je talentovani košarkaš ostao pod ugovorom sa valjevskim klubom.
Priča je završena tako što je Petar Rakićević danas potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom mts, što smo nagovestili pre samo nedelju dana. Sa druge strane, priča nije završena, ako pitate sportskog direktora KK Partizan NIS.
„Od ponedeljka ćemo da se bavimo Rakićevićem. U ovom trenutku imamo važnijih stvari, kao što je meč s Cibonom“ kratko je poručio Dragan Todorić u izjavi za „Novosti“.
Na osnovu izrečenog moglo bi se zaključiti da Partizan nije dao svoju poslednju reč u slučaju Petra Rakićevića i da možda ima pravni osnov da ospori njegov ugovor sa Crvenom zvezdom mts.
Ukoliko je Petar Rakićević zaista potpisao predugovor sa Partizanom, moguće je da će crno-beli posegnuti za pravnim sredstvima kako bi osporili njegov transfer u Zvezdu, mada je malo verovatno da će se tako nešto dogoditi.
Veća je verovatnoća da će čelnici Partizana javnosti predočiti šta se sve dešavalo sa Petrom Rakićevićem i kako je na kraju mladi košarkaš završio u Zvezdi iako se „obećao“ crno-belima.
Izvor i foto

1 Comment

Ostavi komentar