ŠOK IZ MALAGE: Nedović možda završava karijeru?!

Bek Unikahe zadobio je mnogo ozbiljniju povredu nego što se mislilo, a problem je što je komplikovana i ne postoji pravo rešenje. Njegov menadžer, ipak, smiruje situaciju i kaže da će se uskoro vratiti na parket
Trener Unikahe Đoan Plaza zabrinut je zbog povrede srpskog reprezentativca Nemanje Nedovića.
On je rekao da je povreda lista koju Nedović ima ozbiljnija od onoga što se činilo u prvi mah, pa da čak postoji mogućnost i da zbog toga završi karijeru.
Kako prenosi lokalni list „Diario Sur“, Plaza nije optimističan nakon Nedovićevog problema zbog kojeg pauzira dve nedelje.
„Lekar mi je rekao da ne računam na njega, koliko dugo, ne znam. Možda će biti potrebno mesec dana, a možda neće ni igrati više. Prosečno vreme ovakve pauze je između dva i tri meseca. Situacija je opasna, kada se vrati treninzima može da izgubi tonus mišića, a prema njegovoj dijagnozi postoji mogućnost da prestane da igra“, rekao je Plaza.
Plaza je dodao da su povrede kao što je kod srpskog reprezentativca vrlo čudne i specifične.
„Tip povrede je takav da niko ne zna kako će se završiti, jer ne postoji rešenje“, poručio je trener španskog tima.
Španski mediji pišu da je problem to što su pogođeni nervi u predelu lista, kao i da Unikaha razmatra da dovede zamenu za Nedovića.
Ipak, možda sve nije tako crno!
Nedovićev menadžer Miodrag Ražnatović „tvitnuo“ je da će se Nemanja već u novembru vratiti na parket.
„Prema poslednjim medicinskim izveštajima i tome kako napreduje, Nemanja Nedović će igrati utakmicu već ovog meseca. Bez brige!“, napisao je Ražnatović na Twitteru.
emanja Nedović jedan je od najboljih igrača Unikahe ove sezone, a bio je i MVP 4. kola španskog prvenstva.
Nedović, koji je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Lijetuvos Ritas, Golden Stejt i Valensiju, sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju ovog leta.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar