Šok u Partizanu: Leonardo se emotivnom porukom oprostio od crno-belih!

Brazilac je već rešio da ide iz Humske
Trebalo je da bude oslonac ekipe najmanje godinu dana, a odlazi posle samo jedne polusezone.
Leonardo da Silva Souza najavio je odlazak iz Humske po završetku jesenjeg dela šampionata Srbije o čemu je obavestio navijače emotivnom porukom na instagram profilu.
Pamtiću ovaj dan kao moj povratak fudbalu i hvala Bogu bio je najbolji izbor što sam došao u ovaj klub – napisao je uz “fotku” sa njegove letošnje promocije kada je stigao uz pompu, kao veliko pojačanje – i bio je to.
– Došao sam u ovaj klub predivne istorije i Partizanov ću biti do kraja života, a on u mom srcu zauvek. Hvala svima koji su me sjajno prihvatili, posebno navijačima za koje imam svo poštovanje ovog sveta. Zato ću dati sve od sebe u poslednja dva meča (Čukarički, spartak, prim. aut). Ponosan sam što pripadam crno-beloj familiji – napisao je Brazilac.
Leonardov odlazak sigurno nije novost po upravu koja je prethodnih dana nemušto pokušavala da umiri navijače da Brazilac ne mrda nigde u zimskom prelaznom roku, ali sada je jasno šta je prava istina.
Sa 10 golova ove sezone Leonardo je zapao za oko brojnim evropskim klubovima, finansijski daleko izdašnijim od crno-belih, a narednih dana saznaćemo i koja je naredna destinacija u karijeri vrsnog veznog fudbalera.

Foto: instagram/leozim42

Foto: instagram/leozim42

(Telegraf.rs)

Započnite diskusiju

Ostavi komentar