Spavaš li mirno, Džejmi Karageru? Srbi uzvraćaju udarac!

0
595

Posle najnovijih izjava koje je nekadašnji fudbaler Liverpula izrekao na račun našeg reprezentativca Aleksandra Kolarova, oštro su reagovala dvojica naših igrača!
Podsetimo, posle prvog ovosezonskog poraza Mančester Sitija u Premijer ligi i kiksa našeg Aleksandra Kolarova, u ostrvskim medijima se oglasio Džejmi Karager koji je posebno oštar bio prema srpskom reprezentativcu, nazvavši ga “pozerom“.

Opširnije o tome čitajte OVDE, a jučerašnje okupljanje našeg nacionalnog tima bilo je i prilika da pojedine kolege Aleksandra Kolarova iz reprezentacije Srbije stanu u odbranu svog saigrača.

Učinili su to golman Vladimir Stojković i “najskluplji srpski fudbaler“ Nikola Maksimović, čije izjave je tim povodom preneo “Alo“.

Stojković je bio prilično efektan, u par rečenica je žestoko replicirao Karageru.

“To je mišljenje Džejmija Karagera. Svako ima pravo da priča šta hoće. Psi laju, a karavani prolaze“, poručio je Stojke.

Nikola Maksimović je podsetio Karagera da je i sam bio fudbaler, da ne bi trebalo da daje takve izjave, kao i da je Kolarov od početka sezone igrao sjajno na poziciji štopera u Mančester Sitiju. A onda je poentirao…

“Te izjave su mnogo glupe i to je za smeh. Tako nešto reći za igrača koji je ikona u Mančester Sitiju je pregrubo. Isti taj Karager je imao mnogo grešaka u karijeri“, zaključio je Maksimović.

Izvor i foto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here