SPORNE MAJICE, SKANDALI, GOLOVI Partizan zabranio Božinovu da priča!

FK Partizan odlučio je da stane na put uvek iskrenom Valeriju Božinovu i zabranio mu je da se oglašava u medijima!
Bugarski napadač je bez sumnje pravi skandal majstor, a ne prođe mesec da njegove reči ili dela nisu na naslovnim stranama. Poslednji u nizu skandala, zbog kojeg je Valeriju najverovatnije i zabranjeno da priča, je afera “majice”. Božinov je javno rekao da je on prvi podržao ideju da njegovi saigrači i on izađu u majicama sa likom ubijenog Aleksandra Stankovića, navijača osuđivanog zbog trgovine drogom i posedovanja oružja.

  • U klubu su mi rekli da ne mogu da pričam. Izvinite – ljubazno nam je objasnio Valerij.

To što mu je Sale Mutavi, kako je sam rekao, bio drug i što je otkrio “da se seća njegovih reči da uvek mora da ostavo srce i mu** na terenu”, nije ni blizu najvećih skandala Bugarina.
Sve je počelo otkako su u javnost izašle fotografije Božinova u zagrljaju bugarskog pop-folk pevača i transvestita Azisa! Fudbaler je tada oštro demantovao navode da je gej i naglasio da su fotografije nastale u šali jer su on i Azis veliki prijatelji.

  • Moja sledeća pesma zvaće se „Malo mače“ i biće posvećena Valeriju Božinovu – nedavno je objavio Azis.

Tu povezivanju Valerija sa gej aferama nije došao kraj. U avgustu prošle godine maneken Kristijan Stojkov je pred milionskim auditorijumom u “Velikom bratu” tvrdio da je imao seks sa poznatim fudbalerom!
Pogledajte na Instagram-u
– Hrišćanin sam i nisam gej. Tužiću ga – rekao je tada Božinov, a epilog nije poznat.
Pogledajte na Instagram-u
U poslednje vreme Božinovu ide na terenu, ali je znao i te kako da razljuti grobare. Pre godinu dana, Božinov i njegov sunarodnik Bandalovski pravili su selfije na klupi dok je Partizan doživljavao katastrofu u Superligi i izgubio od Metalca! Selfiji su velika strast nekadašnjeg čuda od deteta kojem su predviđali blistavu fudbalsku karijeru, ali znao je da iznenadi i polu-golišavim fotografijama. Ipak, posle bure u javnosti odlučio je da ih ukloni. Nije razljutio samo navijače, već i nekadašnjeg trenera Ivana Tomića zbog viška kilograma!
Uz skandal majstora kakav je Božinov idu i manekenke i starlete. Trenutno je u vezi sa deset godina starijom Biljanom Dol, a viđao se i sa Sorajom Vučelić. Dva puta se ženio i ima dete iz oba braka, a sa pevačicom Alisjom i plej-boj zečicom Nikoletom Lozanovom je i posle razvoda ostao u dobrim odnosima.
Ostao bez dinara!
Bugarski dnevnik “HotArena” objavio je u aprilu da je Božinov pred bankrotom. Njemu je tada navodno oduzet najnoviji model “mercedesa” koji košta 250.000 evra, a Božinov ga je kupio prošle godine na lizing. Kako se tvrdilo, on takođe mesecima nije plaćao alimentaciju.
(Sofija Marjanović)
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar