Stara Pazova: FK Inđija izgubila od ekipe TSC (Bačka Topola) 1:3

1
541

Novu i poslednju pripremnu utakmicu su odigrali fudbaleri Inđije, ali i ekipe TSC-a iz Bačke topole pred skori start prvoligaškog karavana * Igralište Sportskog centra FSS u Staroj pazovi je bilo poprište tog duela, gde su „domaćini“, zeleno beli na teren izveli praktično drugu ekipu, pojačanu sa igračima iz omladinskog pogona

I pored toga sastav inđijskog prvoligaša je pokazao da se na njega sa pravom može računati u nastavku sezone. Na kraju je to bio poraz, koji više raduje prikazanom igrom, od gorčine poraza. O svemu tome ovako razmišlja, Srđan Blagojević, šef stručnog štaba Inđije.

„Korisna provera, protiv organizovane ekipe i kluba sa velikim ambicijama. Još jedna utakmica koja je iziskivala od igrača maksimalno angažovanje. Posle utakmice protiv Mačve, kada je jedna grupa igrača iznela gotovo celu utakmicu, a druga trenirala, sada su uloge protiv TSC-a zamenjene i 80 minuta je igrala druga grupa. Iako je rezultat na kraju negativan, mogu biti zadovoljan odnosom i angažovanjem svih igrača. Imamo grupu igrača koja ima ambiciju i želju za radom i verujem da će biti nagradjeni dobrim učinkom u nastupajućem periodu. Šansu su dobili i igrači iz omladinskog pogona, kao i golman Knežević, posle duge pauze, tako da i sa te strane možemo biti zadovoljni“.

Strelci: 0:1 Damjanović (penal), 1:1 Milisavljević, 1:2 Tomanović i 1:3 Galić.

Inđija: Stanivuković, Gajić, Nikolić, Mrđa, Lazić, Bjeličić, Milisavljević, Ivančević, Galijaš, Bobar, Radić. Igrali su još od 80′: Knežević, Anđelković, Rogač, Mlađović, Kovačević, Plavšić, Vujasin, Vraštanović , Mojsilović, Stoiljković, Nikodijević.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here