Šurbatović novi generalni sekretar FSS

Ovo doživljavam kao veliku čast i priznanje za dosadašnji rad u fudbalu, ali i kao veliku obavezu. Svestan sam ogromne odgovornosti i izazova – kaže Jovan
Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) imenovao je Jovana Šurbatovića za novog generalnog sekretara te organizacije.

  • Imenovanje na mesto generalnog sekretara nacionalnog saveza doživljavam kao veliku čast i priznanje za dosadašnji rad u fudbalu, ali u isto vreme i kao veliku obavezu. Svestan sam ogromne odgovornosti i svih izazova koji su pred našom organizacijom u budućem vremenu. FSS ima ambiciju da postavi najviše standarde u svim aspektima svog delovanja. Pred nama su veliki poslovi koje smo započeli, a koje je predsednik Slaviša Kokeza jasno definisao u svom predizbornom programu – rekao je Šurbatović.

Odbor za hitna pitanja FSS, ali i Šurbatović zahvalili su se dosadašnjem generalnom sekretaru Nebojši Ivkoviću na svemu ostvarenom tokom višegodišnjeg rada u Savezu.

  • Zahvaljujem se Nebojši Ivkoviću na svemu što je do sada uradio za srpski fudbal, kao i na podršci koju mi je pružao od trenutka kad sam došao u FS Srbije – kazao je Šurbatović.

Ivković krajem godine odlazi u penziju, ali će i posle toga nastaviti da sarađuje sa Fudbalskim savezom Srbije.
Šurbatović, dugogodišnji član Skupštine Crvene zvezde i direktor Radničkog iz Obrenovca, novu funkciju će obavljati do kraja mandata članova Skupštine FSS – 2020. godine.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar