Sve je spremno za veliki povratak Tatjane Mirković u Kruševcu!

Povratak Tatjane Mirković – Naša atletičarka je bila primorana da se na dve godine skloni sa atletske staze

Srpska atletičarka, Tatjana Mirković će ovog vikenda, nakon dve godine, takmičiti na Prvenstvu države za seniore/ke u Kruševcu.

Posle porođaja Tatjana je imala zdravstvenih problema, pa je bila primorana da se na neko vreme skloni sa atletske staze. Kako kaže, sada je sremna da se ponovo pojavi na zaletištu, i vrati njenoj disciplini, bacanju koplja.

Drago mi je što ću posle dve godine ponovo nastupiti na državnom prvenstvu. Nadam se lepom vremenu i super druženju. Pozivam što više ljudi da svoj vikend provedu u Kruševcu na atletskom stadionu – rekla je Mirković.

Bacanje koplja u ženskoj konkurenciji na programu je u subotu od 18.20h. U muškoj konkurenciji gledaćemo Vedrana Samca koji će bacati u nedelju od 18.05h.

– Prvo takmičenje ove sezone imao sam u Zenici pre dva dana kada sam bacio najdalje 76.77 metara i morao da odustanem od daljeg bacanja zbog malog problema sa kolenom. Uprkos tome, odradio sam dobre pripreme i spreman sam za Prvenstvo države, kao i za predstojeća takmičenja. Očekivanja su velika, i nadam se da mi povreda neće oduzeti dobar rezultat za koji sam spreman – rekao je Vedran Samac.

Izvor i foto Telegraf

Započnite diskusiju

Ostavi komentar