Teodosić na bolovanju, ne igra ni protiv Zvezde?

Lekar CSKA objasnio je da je kod Teodosića došlo do zamora, a Mondo saznaje da naš as najverovatnije neće igrati do kraja 2016. godine.
Prvak Evrope istrčaće u „Mediolanum“ u četvrtak uveče bez dvojice najboljih košarkaša, momaka rođenih 1987. godine koji su ove sezone davali ekipi zbirno 39,78 poena po utakmici!
Posle Nanda De Koloa, CSKA iz Moskve ostao je i bez Miloša Teodosića, pišu ruski mediji.
Prema rečima lekara moskovskog giganta, doktora Abzelilova – citiramo – „Teodosić će propustiti neodređen broj utakmica kako bi popravio zdravstveno stanje i zalečio stare povrede“.
„Teško je reći koliko će biti odsutan. Mora da ozdravi. Ne radi se o konkretnoj povredi koja se odjednom dogodila, već o starim ranama, tako da smo se odlučili na ovaj potez da bi sve ostalo u najboljem redu“, izjavio je Abzelilov, a prenosi „Sport Ekspres“.
Mondo iz izvora bliskog košarkašu saznaje da je Teodosić, koji praktično nije prestao s košarkom od prošle sezone (Fajnal for Evrolige, finale TVB lige, pripreme reprezentacije, kvalifikacioni turnir za Rio, same Olimpijske igre) oseća ozbiljan umor i da ga, pored svega, hronično muči list noge koji je povredio pre tri sezone.
Teodosić je posebno opterećen bio u mečevima koje je CSKA igrao bez De Koloa, koji bi uskoro mogao da se oporavi, pa je tako trener Dimitris Itudis odlučio da poštedi najboljeg plejmejkera van NBA lige za iskušenja koja dolaze, jer…
Uprkos povredi De Koloa i činjenici da Džoel Frilend nije ni igrao ove sezone, „armejci“ su dominantni u evroligaškom društvu sa skorom 9-1 i zapravo mogu sebi da dozvole ovakve preventivne poteze.
Mondo, takođe, iz pouzdanih izvora saznaje da postoji mogućnost da Teodosić ne nastupi do kraja 2016. godine što konkretno znači i da neće igrati na utakmicama sa Milanom, VEF Rigom, Barselonom, Himkijem, Makabijem, Fenerbahčeom, Jenisejom i Crvenom zvezdom, u Beogradu, 29. decembra.
Ovo je, doduše, nezvanična informacija…
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar