Trener Oklahome: Rasel Vestbruk uči od Dejana Bodiroge i Miloša Teodosića!

Trenutno najbolji igrač u NBA deo svog repertoara preuzeo iz srpske košarkaške kuhinje
Otišli su Kobi Brajant, Tim Dankan, Kevin Garnet, pred penzijom su Dirk Novicki, Pol Pirs i Vins Karter, ali fanovi NBA ne moraju da brinu – ima ko će da ih uveseljava fenomenalnim igrama, koševima, asistencijama…
Čovek o kome se najviše priča ove sezone je spektakularni lider Oklahome Rasel Vestbruk, igrač koji tokom sezone u proseku po meču ima “tripl-dabl” učinak.
Rasova igra je nešto najbolje što gledamo u poslednjih nekoliko godina, njegov napredak u odnosu na prošlu sezonu je očigledan i rezultat je napornog rada i treninga eksplozivnog kombo beka. Međutim, malo je poznato da je Vestbruk deo onoga što demonstrira “upijao” gledajući srpske mađioničare sa loptom Miloša Teodosića i Dejana Bodirogu!
O tome je, u intervjuu za Sport klub, pričao jedan od asistenata Bilija Donovana u stručnom štabu Tandera, Darko Rajaković.
Protiv Feniksa je primenio onu čuvenu Bodiroginu fintu. Naravno da nije bilo slučajno, ništa nema slučajno. To je bilo nešto što smo radili nekoliko dana pre meča. Pokazujem mu i video snimke Miloša Teodosića i neka njegova dodavanja. Pokušava da radi na tome, kako bi neke od tih stvari priomenio i na utakmicama. Rasel je svestran igrač, mnogo vremena provodi gledajući košarku, analizirajući svoju igru i igru protivnika i to je nešto što ga činio specijalnim. Svako veče je spreman 100 odsto da se takmičiti, bude najbolji i pobedi sa svojom ekipom – rekao je Rajaković.

Pritnskrin: Youtube/jammel cutler

Pritnskrin: Youtube/jammel cutler

U nastavku pogledajte Raselovu fintu u stilu Dejana Bodiroge koju je izveo nedavno protiv Sansa.

(Telegraf.rs)

Započnite diskusiju

Ostavi komentar