U Zvezdi optimisti pred meč sa Gentom

Izabranici Dejana Stankovića posle tri runde su drugi u grupi L sa dve pobede i jednim porazom

Crveno-beli sutra gostuju belgijskom timu u 4. kolu Lige Evrope. Mladi fudbaler Strahinja Eraković rekao je da veruje u pozitivan rezultat u meču protiv Genta.

„Veoma tešku i važnu pobedu za nas izvojevali smo u nedelju u Novom Sadu. Vojvodina je jedna od najboljih ekipa u Super ligi i sigurno je da smo, na neki način generalnu probu pred Gent uspešno završili. Sada se okrećemo sledećem izazovu, a to je belgijska ekipa“, rekao je Eraković za klupski sajt.

Izabranici Dejana Stankovića posle tri runde su drugi u grupi L sa skorom od dve pobede i jednim porazom.

„Upoznati smo sa svim njihovim osobinama, ali verujemo u sebe i u pozitivan rezultat. Mislim da možemo doći i do treće vezane pobede, jer smo do sada pokazali da možemo mnogo“, zaključio je Eraković.

„Kao i pred svaku evropsku utakmicu, znamo da je naš cilj da prezimimo u Evropi i daćemo maksimum da to i uradimo. Sa druge strane, gostovanje ekipi Genta je još jedan korak ka tome i prilika da se pobedom približimo tom cilju. U Belgiji nas očekuje teška utakmica, videli smo u prošlom meču o kakvoj se ekipi radi. Pre svega je važno da se dobro odmorimo, spremimo i odemo tamo da napravimo rezultat“, kazao je strelac prvog gola protiv Vojvodine Gajić.

Gust raspored ima Crvena zvezde, ali treneru Dejanu Stankoviću je najbitnije da se u nedeljnom duelu sa Novosađanima niko nije povredio.

„Svaki meč je priča za sebe. Važan je bio i meč s Vojvodinom, a isto tako će biti i protiv Genta. Nisam doživeo susret s Vojvodinom kao uvertiru u nešto. Umor je prisutan i biće ga, jer su se igrači mnogo potrošili. Meni je ipak najvažnije da se niko nije povredio. Ostaje nam da radimo na oporavku i da se što bolje spremimo za četvrtak“, kaže Stanković.

Započnite diskusiju

Ostavi komentar