Vanja Udovičić obišao Arenu pred početak EP u atletici i poručio: Uradili ste sjajan posao

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić nije krio oduševljenje onim što je video u Areni
Do početka dvoranskog Evropskog prvensta u atletici u Beogradu ostalo je još dva dana, a ”inspekciju” koju je izvršio ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičića je u potpunosti uspela.

Udovičić je nešto posle 11 časova stigao u obilazak Kombank Arene, gde su ga dočekali predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i direktor Slobodan Branković.anja
Vanja Udovičić je nešto posle 11 časova stigao u obilazak Kombank Arene, gde su ga dočekali predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i direktor Slobodan Branković.

Uradili ste sjajan posao. Na samo dva dana od početka EP… – obratio se Vanja Udovičić predsedniku ASS Veselinu Jevrosimoviću i pohvalio organizaciju.
Ova dvorana je spremna i za Svetsko prvenstvo – kroz osmeh je odgovorio Jevrosimović nakon detaljnog obilaska sa ministrom.
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Nedugo posle ”inspekcije”, Udovičić je održao konferenciju za medije:
Foto: Telegraf
Za sportistu nema lepšeg osećaja nego da pred domaćom publikom brani boje svoje zemlje. Atletika je na ovo čekala preko šest decenija i mogu da kažem da je sve spremno za EP. Želimo da postavljamo evropske i svetske standarde. Jednim multisektorskim radom smo uspeli sve da poripremimo za početak takmičenja. Ova staza na kojoj stojimo će se naći na nekom mestu u Srbiji, što znači da nismo samo organizovati nešto da bi se reklo kako smo potrošili novac – rekao je Vanja  Udovičić i dodao:
Pozivam sve građane, ljubitelje sporta i atletike, da dođu i podrže naše atletičare. Atletičari su to zaslužili jer su u prethodne tri godine najviše napredovali. Atletičari su za ove tri godine osvojili ukupno 13 medalja. Ponavljam, sve je spremno i s ponosom mogu da kažem da apsolutno bezbrižno dočekujemo ovaj spektakl.
Foto: Telegraf
Potom se medijima obratio i predsednik FSS Veselin Jevrosimović.
Arena je u potpunosti spremna. Sutra je generalna proba posle Balkanskog prvenstva. Ovo je najkomplikovaniji građevinski i tehnološki projekat koji je ikada napravljen u Areni. Pozivam sve građane da dođu u petak, subotu i nedelju da bodre našu reprezentaciju koja nije mala. Imao ih ukupno 12 i daće sve od sebe da obraduju naciju – rekao je Jevrosimović.
Podsetimo, prvenstvo se održava u Areni od 3. do 5. marta.

Izvor i foto: Telegraf

Započnite diskusiju

Ostavi komentar