VELIKA PROMENA ZA NOVAKA: Prvi put je odbio, a posle 5 godina ga čeka ugovor koji žele svi sportisti!

Da li će američki gigant iz drugog pokušaja potpisati srpskog tenisera?
Kraj je teniske 2016. godine, a samom kraju bliži se i ugovor koji je Novak Đoković potpisao sa proizvođačem sportske opreme “Uniklo”.
Pre pet godina su Srbin i japanska kompanija sklopili saradnju, koja se uskoro, narednog leta, formalno završava. Zato sada iz prikrajka vreba najveća faca – “Najki”.
Američka kompanija rešena je da potpiše ugovor sa najboljim srpskim igračem, i da u svojoj dugoročnoj strategiji za zaštitna lica ima jednog od najboljih tenisera svih vremena.
To nije nova stvar, jer je “Najki” želeo da potpiše Novaka i pre pet godina, i da u svom timu ima i njega, uz Rodžera Federera i Rafala Nadala. Međutim, tada je “uleteo” “Uniklo”, ponudivši Novaku šest miliona dolara, što “Najkiju” verovatno nije bilo izvodljivo zbog onoga što su u tom momentu bili Federer i Nadal.
U svakom slučaju, “Najki” je ponovo pokazao interesovanje da potpiše Novaka, prenosi španski portal “Marketing Deportivo“.
I sada ima još više razloga za to, imajući u vidu u kom pravcu, prirodno, idu karijere Federera i Nadala. A “Najkiju” uvek trebaju najbolji, pogotovo jer i u tenisu želi da ostane dominantan.
Koliko novca je američka kompanija spremila za Đokovića, još nije poznato.
Pre “Unikla”, Đoković je nosio opremu “Serđo Takini” i “Adidas”.
(Telegraf.rs)

Započnite diskusiju

Ostavi komentar