VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Potez Zvezde za svaku pohvalu (FOTO)

Predstavnici KK Crvene zvezde mts nastavili su sa lepom tradicijom da svake godine odlaze u posetu pedijatriskom odeljenju Instituta za Onkologiju u Beogradu.

Crvena zvezda mts nastavila je sa društveno odgovornim akcijama. Iako je raspored veoma zgusnut i crveno-beli košarkaši se nalaze u sred priprema za put u Tel Aviv, kao i uvek potrudili su se da pronađu slobodno vreme i sa zadovoljstvom posetili pedijatrisko odeljenje Insituta za Onkologiju u Beogradu.

Sada već tradicionalno jer godinama unazad u crveno-belom taboru postoji praksa da se ode u posetu deci kojoj to mnogo znači. Ponovo su dragoceni osmesi izmamljeni na licima najmlađih, a prvotimci Zvezde Čarls Dženkins, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić i Petar Rakićević, družili su se sa decom – crtali, pisali, pričali, igrali razne igrice, a na samom kraju i podelili im novogodišnje paketiće koje je obezbedio dugogodišnji partner Crvene zvezde mts, kompanija IDEA.

FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda

Svaki dečiji osmeh je velika nagrada za Zvezdine junake, a više o druženju je imao da kaže i Čarls Dženkins:

– Za mene je bila čast, da provedem vreme sa ovim herojima, da se družim sa njima. Crvena zvezda organizacija i mi igrači, uživamo da pomažemo ljude, da ih činimo srećnim, i uvek ćemo to raditi, bez obzira za zgusnut raspored, trudićemo se da nađemo vreme za ovakve akcije. Danas sam dobio nove drugare i zahvaljujem im se što su me pustili u svoju ekipu.

FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda

Za uspomenu na ovo druženje ostala je ponovo tradicionalno i zajednička slika, a doktorka Lejla Paripović je iznela svoje impresije povodom posete

– KK Crvena zvezda i njeni igrači, zaposleni, su uvek rado viđen gost među mališanima, ali i osobljem Instituta, i tradicionalno već dugi niz godina dolaze u vreme novogodišnjih praznika, da podele paketiće, ali i da se druže sa mališanima. Za decu je to vreme koje provedu sa njima, od prevelike važnosti i u narednom periodu, ona samo o tome pričaju. Hvala KK Crvena zvezda na svemo što radi na terenu, ali i van terena, i oni su idoli, u pravom smislu te reči.

Crvena zvezda mts ističe da će nastaviti sa društvenim akcijama. Podsećamo da su Crvena zvezda i Institut za onkologiju dugogodišnji partneri.

Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar