Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke

Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu.

Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila poslednja:

„Sa takvom rukom ne možeš da se braniš. Biće prilike!“

Podsetimo, Ražnatović je dobio prvi meč na šampionatu za najboljeg boksera u zemlji protiv Miljana Đorđevića, ali je tu morao da stane.

„Taj meč je takođe bio težak, lepo smo se tukli. Pobedio sam, ali sam i tokom borbe osetio bol u desnoj šaci. Fizički sam nikad spremniji, ali na takve povrede ne može da se utiče. Pričao sam sa svojim timom, hteo po  svaku cenu da učestvujem do kraja, radovao se duelu sa Savićem koga i te kako respektujem, ali šta je tu je. Želim mu da se domogne zlatne medalje, pa se vidimo na Zlatnoj rukavici“, tužnim glasom priča momak koji u amaterskom ringu i dalje ne zna za poraz, baš kao i u profi vodama gde ima skor 9-0.

Nada se, ipak, da će uskoro ponovo među konopce.

„Čim se oporavim nastavljam sa treninzima. Voleo bih da u dogledno vreme ukrstim rukavice i sa državnim prvakom. U Smederevu učestvuju naši najbolji borci, po svim kategorijama. Čast je biti deo takve priče, a velika tuga kada te povreda odvoji od prilike da postaneš prvak države. Želim svu sreću ovim fenomenalnim borcima u daljem takmičenju koje je Bokserski savez Srbije organizovao na visokom nivou, uprkos teškoj situaciji i borbi sa virusom korona“, u dahu će Ražnatović.

Započnite diskusiju

Ostavi komentar