Vučelić neregularno do predsedničke fotelje? Bjeković podneo tužbu zbog nepravilnosti na Skupštini!

Cirkus oko Skupštine fudbalske sekcije Jugoslovenskog sportskog društva nastavlja se i pošto je Milorad Vučelić u ponedeljak, konačno, izabran za prvog čoveka kluba iz Humske
Partizan je u ponedeljak, iz trećeg pokušaja, dobio novog predsednika! Ili nije? Cirkus oko Skupštine fudbalske sekcije Jugoslovenskog sportskog društva nastavlja se i pošto je Milorad Vučelić u ponedeljak, konačno, izabran za prvog čoveka kluba iz Humske.
Višemesečna ujdurma, dve neuspešno organizovane sednice najvišeg klupskog tela i podrugljivi podsmedi ostatka fudbalske Srbije očigledno nisu bile dovoljne dvema zaraćenim strujama da naslednika Zorana Popovića izabreru na način dostojan renomea kluba.
Novoizabrano rukovdstvo srpskog viceprvaka do vodećih pozicija došlo je tako što je u bukvalnom smislu reči navuklo 33 delegata koji su bili neophodni za kvorum kako bi se Skupština uopšte i održala. Potom, čak ni svi prisutni članovi Skupštine nisu dali glas jedinom kandidatu Miloradu Vučeliću (troje je bilo uzdržano), a sada su se pojavile informacije prema kojima su dva delegata naknadno ubačena kao predstavnici navijača, pošto je, navodno, pred sam početak Skupštine kluba ustanovljeno da je u Zemunelu bio pristuan 31 član najvišeg klupskog tela.
Spekuliše se da je sporne “članove” Skupštine uveo novoizabrani potpredsednik kluba Vladimir Vuletić, pošto se ni jedan od petorice predstavnika navijača koji su bili na listi, nije pojavio.
Kako saznajemo, zbog spomenutih neregularnosti, struja okupljena oko Nenada Bjekovića podnela je i tužbu, tvrdeći da je bilo neregularnosti vezano za dva delegata.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar