Fudbalski klub Partizan posle 10 meseci agonije izabrao je novog predsednika, a to je Milorad Vučelić
Fudbalski klub Partizan je iz trećeg pokušaja izabrao predsednika, a toje Milorad Vučelić. Dobio je 30 glasova od moguća 33 koliko je bilo delegata Skupštine (od mogućih 65)
Vučelić je za počasnog predsednika kluba predložio Ivana Ćurkovića i saopštio Upravni odbor: Vladimir Vuletić, Milan Obućina, Nebojša Petrović, Zoran Rajić, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović i Dejan Bukvić i Goran Škodrić
– Nikad mi nije bilo lakše da nekog predložim. Kada se Partizan našao u situaciji koja je teška, Ivan Ćurković je na molbu ljudi iz kluba bio tu da pomogne. U teškim vremenima bio je tu.- rekao Vučelić.
Novi predsednik je zatim izneo svoje zadatke i ciljeve.
– Očekujem da nastavimo proces finansijske kosolidacije i da posle ovoga, što se dešavalo oko izbora, nastavimo sa sponzorskim ugovorima koje smo na početku nove Uo doneli. Da se izvrši konsolidacija i modernizacija, da se izborimo za status stadiona, da imovina koja je naša bude i sudski naša.

  • Da radimo na unapređenju sporrskog centra Teleopotika i da izgraduimo internat. Oslonac na omladinsku školu da napravimo promene koje će doneti boljitak.

– Borićemo se na terenu za osvajanje Kupa i titule prvaka i maksimalno sportski i ne pos vaku cenu već na sportski način.
– Sačuvali smo autonomnost sportskog sektora ne diramo trenera i sprotskog direktora.
– Svima su koji vole Partizan vrata otvorena. Nevoljno sma učestvovao u raznim napadima protuv Partizana, nevoljno onda kada je trebalo da izgleda da smo slabi i nesposobni.
VIDEO
Kao i prošlog puta, opozicija na čelu sa Bjekovićem nije došla na Skupštinu.
(Telegraf.rs)
Izvor i foto

Translate »