ŽALBA FSS U LOZANI: Karadžić brani Srbiju

Tomislav Karadžić će se pojaviti u ulozi svedoka, a tokom ročišta koje može da potraje i nekoliko časova, video-linkom će se u rad suda uključiti i predsednik FS Kosova i Metohije Goran Obradović
FSS protiv UEFA! Naša kuća fudbala podnela je tužbu pred Sportskim sudom u Lozani (KAS) na odluku sa Kongresa UEFA koji je održan u maju u Budimpešti, na kojem je u punopravno članstvo primljena takozvana država Kosovo. Ročište po tužbi je zakazano za ponedeljaku 9.00.
Našu delegaciju predvodiće počasni predsednik Tomislav Karadžić, koji je u vreme donošenja skandalozne odluke bio aktuelni prvi čovek FSS, kao i generalni sekretar Nebojša Ivković.
Karadžić će se pojaviti u ulozi svedoka, a tokom ročišta koje može da potraje i nekoliko časova, video-linkom će se u rad suda uključiti i predsednik FS Kosova i Metohije Goran Obradović. Našem Savezu pomaže tim pravnika iz Austrije koji će pokušati da objasni da je odluka o prijemu takozvanog Kosova u punopravno članstvo suprotna odredbama Statuta UEFA.
Izvor i foto

Započnite diskusiju

Ostavi komentar