Zona Zapad: Danas startuje prolećni deo sezone!

0
331

Danas i sutra igra se prvo kolo prolećnog dela prvenstva u Zoni Zapad. Četiri toplička kluba sa različitim ambicijama očekuju današnju i sutrašnje utakmice. Prvi startuje Topličanin, koji danas u 15 sati igra kod kuće sa Kopaonikom iz Brusa, koji je uz SFS Borac iz Paraćina direktan konkurent Prokupčanima za prvo mesto i plasman u Srpsku ligu. Ako danas pobedi Topličanin je napravio prvi korak ka svom cilju.

Kosanica iz Kuršumlije počinje prvenstvo dosta oslabljena zbog čega je novo rukovodstvo kluba najavilo da im je cilj da opstanu u ligi, mada su dosta visoko plasirani na tabeli. Sutra u 15 sati igraju u Ćićevcu sa Slogom i ovo je pravi test za Kuršumličane da vide koliko u ovom trenutku mogu. Paraćinci jesenas nisu blistali i čini se da su baš protivnik po meri za prvo kolo nastavka prvenstva. Sa sličnim ambicima kao Kuršumličani prvenstvo počinje i FK Žitorađa. I iz ovog kluba najavljuju da im je ove polusezone jedini cilj opstanak u Zoni Zapad.

Sutra u 15 sati Žitorađa dočekuje Lugomir iz Rakitova koji je jesenas pokazao da ima veoma ozbiljan tim i izborio je 4. mesto na kraju jesenjeg dela sezone.Čini se da Jastrebac najopuštenije počinje prvenstvo. Blačani su vratili u klub iskusnog strelca Vasiljevića i sigurno imaju tim za mesto koje je bliže vrhu tabele nego zoni ispadanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here