Zvezda kao URAGAN – 15:0 za titulu!!!

Crveno beli uragan – Zvezda na najbolji način opravdala ulogu velikog favorita, bez premca je u regionu!

Ono što smo o ovim momcima pisali na početku Turnira prijateljstva, oni su tokom ovog takmičenja u potpunosti opravdali.

Sada je još jasnije da Crvena zvezda ima fenomenalnu U16 generaciju koja je tokom nedelje na izmaku u velikom stilu osvojila Turnir prijateljstva u etno selu Stanišići.

Kao što znate, na ovom turniru već tradicionalno učestvuju najbolje ekipe iz regiona, a Zvezda je dnas postala prvi tim koji je dva puta uspeo da osvoji pobednički pehar.

Prvi put joj je to uspelo 2015. godine, a ovoga puta je do titule došla bez primljenog gola, uz ukupnu gol razliku -15:0!

Počelo je pobedom od 4:0 protiv Spita, a završilo se danas u finalu identičnom pobedom nad ekipom Osijeka.

Njegoš Kupusović je u 13. minutu iskoristio grešku golmana Osijeka Luke Duborivića, oduzeo mu loptu i poslao je u mrežu za vođstvo crveno-belih od 1:0.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku prava Zvezdina kanonada. Borisav Burmaz je u 32. minutu duplirao prednost, da bi pet minuta kasnije Bogdan Jočić povodio na 3:0 i praktično rešio pitanje pobednika.

Konačnih 4:0 postavio je Mateja Stojanović posle kornera u 48. minutu utakmice.

Crvena zvezda: 1 Krstović, 2 Jankulov, 3 Stajić, 4 Ajdinović, 5 Svić, 6 Eraković, 13 Burmaz, 8 Stojanović, 9 Kupusović, 10 Jočić, 11 Dedijer.

Rezerve: 12 Damjanović, 16 Puletić, 7 Velikić, 14 Radovanović, 18 Todorović, 15 Jovičić, 17 Šejić, 19 Nestorović, 20 Olujić.

Izvor i foto SportskeNet

Započnite diskusiju

Ostavi komentar