Zvezda poletela za Moskvu

Crveno-beli su zbog nevremena krenuli iz Kazanja tek u 16 časova po lokalnom vremenu. Moguće je odlaganje meča protiv Cibone.
Trojka Kita Lengforda i poraz od Uniksa (65:62) u okviru 6. kola Evrolige nisu bili poslednja neprijatnost koja se košarkašima Crvene zvezde desila na gostovanju u Rusiji.
Umesto na letu Moskva – Zagreb, gde bi u subotu trebalo da se sastanu sa Cibonom, crveno-beli su veći deo dana proveli na aerodromu u Kazanju.
Let za Moskvu, u pet sati ujutru po lokalnom vremenu, bio je odložen zbog nevremena, a ekipa se konačno ukrcala u avion i poletela tek u 16 časova (14 po centralnoevropskom vremenu)
Komplikacije tog tipa svakako nisu bile potrebne, pre svih igračima, koji zbog ranog leta praktično nisu ni spavali u hotelu.
Pošto su zbog velikog kašnjenja propustili avion Moskva – Zagreb, za koji su imali karte, crveno-beli će tek po sletanju u glavni grad Rusije razmotriti šta i kako dalje, u zavisnosti od opcija koje budu na raspolaganju.
Prema informacijama od jutros, slobodnih mesta na letovima za Beograd i Zagreb nema do kraja dana, pa postoji realna mogućnost da jedan od derbija 9. kola ABA lige, između Cibone i Zvezde (subota, 19.00), bude odložen.
Sreća u nesreći – ako tako zaista bude – je što će Dejan Radonjić i njegovi izabranici moći da se odmore i kvalitetnije pripreme za gostovanje Bambergu u utorak, nakon kojeg već u četvrtak u Kombank arenu dolazi milanski Armani.
Klub je na svom zvaničnom sajtu najavio da će se tokom dana oglašavati sa novim relevantnim informacijama.
IZVOR I FOTO

Započnite diskusiju

Ostavi komentar